lördag, augusti 25, 2007

Just his mind poured out on paper.....

Vet du vad det bästa med att ha gått ut på en fredag är?
Att man får gå ut på lördagen också. Det känns nästan som när man gick grundskolan och smet in på Älvsjömässan för att plocka lite snarr.
Fast det är också nackdelen med att ha vänner som man gärna svänger en bägare med....det är så lätt att gå och krana lite (tack för det citatet Kicki Danielsson)
Det vore nog bra ibland att ta det piano, träna och ta det lugnt, men men, som sagt, det är så lätt.

Hjärnan har verkligen gått på högvarv senaste dagarna/veckorna och det kan se ut ungefär såhär.
Messade med en tjejkompis idag, hon skrev inte kram e.d i slutet av messet.
-Va fan, nu då? Har jag gjort nåt. Iofs, jag skrev inte det så hon kanske vill poängtera det. Eller så kanske hon inte ville skriva fler tecken för då blir det 2 mess och det är ju onödigt för ett ord.
Eller har jag gjort någonting senaste dagarna för att hon ska bli sur på mig? *tänker* Ska jag messa och fråga? Nej, då blir det bara en stor sak av en liten. Men det är ju bra att rensa luften så inte något ligger och gror.

Detta är ett axplock av vad som försigår i den massan som tydligen ska vara min hjärna. Kan man få en ny, måntro?

Sen min sejour som säljare så har jag anammat mantrat:
-Kan du göra något åt att lösa ditt problem?
Tex så klagar många på vädret, att de missade tunnelbanan e.d, men vad kan du göra för att ändra det? Inget, det har hänt, acceptera det.
Och vad jag kan erinra mig så har jag haft väldigt få problem som inte kunnat lösas med detta mantra. Men nu har min Mt. Everest uppenbarat sig.
Jag KAN göra något åt det, men resultatet varierar verkligen mellan 50 miljoner på lotto och ett halvår i en skittunna med ett sugrör att andas ur.
Då kommer frågan om jag blivit konservativ eftersom jag inte vågar lösa det eller realist som lärt mig av mina misstag och nu tvekar pga risken?

Som det stod i ett SMS som jag fick av en god vän förra helgen:
Det är absolut något kraftigt fel på dig....
(det ska tilläggas att det skrevs med glimten i ögat.....hoppas jag)

Med risk för att dumförklara mig (tror det fortfarande finns 1 eller 2 personer där ute som inte vet) så ska jag ta ett scenario.
Jag gick till en lampaffär för att köpa lampor. Jag hade skruvat ut en av de 4 trasiga och räckte över den till expediten. Han räcker över 3 lampor och allt är ok.
När jag skruvat i lamporna funkar allt - perfekt.
Det visade sig senare att det var 35w lampor jag fått, inte 20w som jag behövde. Det har slutat med att lamporna gått sönder och ev. lampan också.
Har jag rätt att reklamera affären?

Till sist: googla Martin creek kennel. Såg ett program om extrem vanvård av hundar på denna kennel. Hundar slänges i vatten med avlusningsmedel som man egentligen bara ska spruta burarna med och dyngsura slängdes de tillbaka in i burarna då temperaturen var ca 0 grader.
Last chance for animals gjorde ett stort jobb som fick bort det aset som ägde kenneln. Varning för starka bilder dock.

I hope our ability for compassion doesn't run out before our ability to tear eachother apart.

1 Comments:

At 1:39 em, Blogger max said...

klart att det var med glimten i ögat.. eller?

 

Skicka en kommentar

<< Home