lördag, augusti 11, 2007

Irritationsmoment

Ok, dags att spy lite galla. Det är inte ofta, men nu är det dags. Vissa saker får mig i mer eller mindre utsträckning att bli irriterad. Här kommer topp 3 just nu.

1: Skrattpratare
Detta är en person som i slutet/under varje mening lägger till ett menlöst skratt. Jag vet inte exakt VAD det är som gör detta så irriterande, men det är det. Skrattet är inte problemet, glada människor är bara positivt. Det är själva beteendet som irriterar mig.

2: Cykelblockare
Detta är långsamma cyklister som prompt ska vara längst fram vid varje stoppljus. Fattar de inte att de bara är i vägen? Även om jag står vid angiven stopplinje ska dessa personer glida fram, trots att de redan blivit passerade, och stå liiiite längre fram. Puckon.

3: Handsfree betyder fria händer
Varför går folk omkring med mobilen i handen när de använder handsfree? Det ser ut som om de gick omkring med en muffins i handen på ett café. Det heter handsfree (översättning fria händer om det var oklart) och själva funktionen är framtagen just för att man ska slippa gå omkring med mobilen i handen. Släpp sargen och kom in i matchen för fan.