fredag, november 24, 2006

Veckans värsta

På tal om ingenting, men när ska folk börja andvända hands-free, som just, hands-free??! Varför måste man promt hålla i telefonen när man pratar? Själv idén är ju att man ska ha händerna fria (varsågod för översättningen....free of charge)
Jag skulle inte beteckna det som irritation, snarare förundran varför ingen gör det man egentligen ska göra och det jag kommer göra nu......släppa det.

Fan vad en dålig match kan sätta prägel på vardagen. Söndag och klar underprestering. Ingenting var kul efter det......inte ens karaoke.

Huvud, axlar knä och tå, knä och tå.
Nej, inte låten, snarare kroppen. Skavanker hit och dit och det börjar bli jobbigt. Ska på läkarbesök idag. Har inga höga förhoppningar utan väntar mig den klassiska:
"Vila några dagar så får vi se" medicinen. 250 kr tack.
Vad gör man när man pluggar medicin i 8 år, tränar uttal och betoning på den meningen, eller?

Ljusglmtar i framtiden är väl...idag fredag och några trevliga planer för nästa vecka. Utöver det.....snart är det december. 4 månader kvar.

Sist men inte minst, Buzz är hett. Sjukt kul sällskapsspel som slår TP med hästlängder. Bävar dock inför sport-Buzz som innehåller sjukt många frågor om fotboll och typ 2 om basket. Grattis till segern Max. Vänta bara tills film-Buzz kommer.

1 Comments:

At 11:52 fm, Blogger max said...

Buzz-sport.. sådärja. :)

Träna mannen, träna!

 

Skicka en kommentar

<< Home