tisdag, december 26, 2006

2006.....vilken skit!

Jag har nog bara mig själv att skylla genom att jag parrar in denna parra, men va fan, det stämmer ju. Jämna år är jävla skit-år. Vi tar det från början.

Det började på en solig sandstrand i slutet av maj 1996. Vad kan vara fel med det frågar du. Ja det var inte solen, ölen, de andra coacherna eller en söt engelska (jo de finns). Det var en små bitar skinka i en pasta carbonara som satta käppar i hjulet.
Blir magsjuk sista 2-3 dagarna, kommer hem och det håller i sig. På Huddinge sjukhus ställs diagnosen salmonella med ledinflammation som följd. Rollator och knaprandes mer tabletter än Courtney Love så blev det en riktigt kass sommar. Skammens kulmen nåddes då Martin 21 år, rullar in på Mega vid sergels torg med rollatorn och får ta hissen(!!!!) för att komma ner 1 våning.
Grädde på moset är att foten stukats rejält på våren med 2 mån rehab som följd.

2000-Taxi kurir debaclet och trassligt privatliv.
2002-Skadad och 11 mån rehab, missar 1,5 säsong

Kan fortsätta, men det känns som lök på laxen. 2006 har ekonomin varit sämre än på länge, har strikat ut(strajkat, baseboll metafor=0/3), fötterna kassa igen och faster Inger dog.

Fy fan för jämna år. Skönt att det snart är 2007. Ut ur träsket, in i finrummet och upp på hästen igen.
Gott slut på er alla. Ses 2007.

1 Comments:

At 10:13 em, Anonymous Anonym said...

Skönt med nytt år..

Du borde dock utveckla hela salmonellagrejen till en längre blogg. Du måste ju idag kunna uppskatta humorn i det hela lite grann. :)

 

Skicka en kommentar

<< Home