fredag, maj 29, 2009

Sommarbloggen 2

Är du beredd på den mest efterlängade uppföljaren den här sommaren?
Du minns väl succén med "Jag kan beach 2007a alla"?

Nu kommer den större, bättre och hetare uppföljaren

Vi kan beach 2009a alla

Kritikerna kallar den den bästa bloggen sen "JKB2007A" och en självklarhet för alla som läser jag kan blogga alla.
Vågar du missa den?

måndag, maj 25, 2009

Newcastle

Ett riktigt uppsving för denna ljuvliga mörka dryck. Bra grejer helt enkelt.
Har just nu en hel del som snurrar där uppe, men avstår från att gå in i detalj då tidigare inslag på denna stig endast renderade i tråkigheter.

Glädjande är att semestern börjar nalkas med stormsteg och det känns på förhand som att det kan bli en riktigt bra sommar. Midsommar är midsommar, inget snack och sen blir det lite Cali love - denna gången med sällskap.

Mycket snack om själv, -bild, -förtroende, -känsla...ja allt sånt där. Har inte riktigt skapat mig en uppfattning. Det är väl bra i grund och botten, men ibland blir det lite för mycket flumm över det hela.

Alltid lika intressant med människor som väger in sina 2 cent utan att egentligen ha kännedom om vad det handlar om eller vad syftet är. Det är viktigare att höras än att ha rätt. Lite av tidens tecken.

onsdag, maj 20, 2009

Spam

Har du någon gång haft en dröm så verklig att du några timmar efter den undrar om du minns något som hänt eller om det verkligen var en dröm?
Det som är snäppet värre är när saker händer som det känns som att jag redan drömt om.
Det är lite kusligt.

Det finns två saker som jag uppskattar väldigt mycket med sommaren och det är att jag kan cykla och att jag kan bada....snart i alla fall.

Jag har äntligen börjat få fjong på min Mai tai (både straight och turisten)
Mycket glädjande.

Förutom min lilla incident förra veckan med långtradaren tycker jag bilister är väldigt hänsynsfulla mot cyklister i trafiken. Fan, varför skrev jag det för???
Parran 1 - Jag 0.
(Förste person att kommentera får min CD-samling)

Vad är grejen med klämdagar och halvdagar? Jag är mest nyfiken på hur man resonerat kring dessa?
Halvdagen innan förstår jag inte, men antagligen så släppte man loss på den röda dagen och då kunden man kanske inte riktigt arbeta till full kapacitet. Företeelsen är hur som helst mycket märklig.

Till sist - Vem satte EGENTLIGEN dit Roger Rabbit? Jag bara undrar.....

fredag, maj 15, 2009

Nära döden

Som bekant brukar jag inte vardagsblogga, men i och med gårdagen gör jag ett undantag.
Jag stack igår iväg på en tur mot Lidingö. Brukar cykla ut dit då det är bra cykelbanor och få rödlysen som i stan.
På vägen dit vid Värtahamnen hamnar jag bredvid en långtradare. På norra hamnvägen svänger han utan förvarning höger rakt in i cykelbanan bokstavligt talat någon meter framför mig.
Jag hänger på bromsen och väjer och lyckas precis undvika den. Jag hamnar dock så nära att jag utan problem hade kunnat nudda däcken och sidan på den.
Killen på cykel bakom håller upp tummen och pekfingret för att visa hur nära det var.

Chockad och med hjärtat i halsgropen utbyter vi några ord. Det var bara ren tur att jag inte trampade på som vanligt och att det var motvind (vilket gör mer än vad man tror på cykel).
Om jag någonsin tänkt tanken att jag velat dö vid ett svagt tillfälle (läs. efter en riktigt lång och blöt kväll) så tar jag tillbaka alla sådana tankar.

Där var det nära.....riktigt nära.

fredag, maj 08, 2009

Hett

Ibland är det skönt att man är med i gemet. Det heter också gemet, inte gamet (gejmet), kom igen, häng med.
Jag har liksom koll på läget. Mode är något jag följer slaviskt och idag, håll i dig, så såg jag en kille med revade jeans. Alltså det är bara såååå 2007. 2009 är det revade kallingar som gäller.
Jag tänkte gräva i min rejectlåda med gamla jarlingar som sitter ihop på 3 ställen, men så kom jag på det - riv själv!! Eller ja, jag lämnade in dem till skräddaren som fick göra det.
Alltså det är bara så hett. Jag går i bräschen och så ska det vara. Fatta att sitta på O och inte ha koll på läget. Oh, sorry, O är kort för O-baren. Vi som är homies där kortar ner det liksom.
Folk brukar alltid fråga mig om det är rundade eller spetsiga skor som gäller. Jag brukar kolla på dem och se deras fattiga 1000-kronors skor och sen ge dem fel svar. Fatta när de går in på Cafét med fel skor!! Total shame, hahahha.

Det andra jag såg som bara dödade mig var en kille som var inne på Facebook och skapade grupper. Hallååååå, 2008, är du tillbaka?
Twittrar eller mobilladdar man inte fejan borde man seriöst fundera på att säga upp kontot. Folk asså....pinsamt.

Sen har jag självklart alltid rött på mig för att stödja munkarna i Tibet. Jag är också med i Facebookgruppen för Ricardo.
Va?! Är det inte inne med munkarna i Burma eller Ricardo? Är det Svininfluensan och EU-valet???
Oh no, mitt liv är över. Jag är ute. Vad är det för fel på mig? Jag menar...jag bara skojade. Pfft, klart jag inte har på mig rött för några fattiga munkar. Jag har rött för att det mode - punkt.
Snälla, som att jag inte skulle ha koll. Jag har ju revade kallingar.