tisdag, januari 16, 2007

Ett rån har begåtts!!!!

Nu jävlar har det skitits i det blå skåpet. Vad är det för skit som pågår? Vet inte riktigt hur jag ska formulera det för att få poängen att gå fram utan distortion. Here goes:

HUR KAN TRE KRONOR INTE VINNA VARKEN JERRINGPRISET ELLER BRAGDGULDET???!!!!

Anja körde en Tony Richardsson och gick ut i media och sa att det kanske inte blir nån mer åkning. Självklart måste hon få bragdguldet då.

Susanna Kallur får Jerringpriset eftersom Tre kronor redan fått lag-guldet, årets ledare och eftersom Niklas Bäckström fått priset som årets nykomling.
Jantelagen igen!!!
-Killarna har ju fått så många priser, kan inte lilla Sanna få ett då?
Nej, nej, nej!!!!!
"Lilla" Sanna är en duktig friidrotts-tjej med en ljus framtid, men om man delar ut en de finaste idrottsutmärkelserna till någon som haft en ok säsong och tagit ett EM-guld, vad väntar härnäst?
Hur kan inte ett OS-guld där laget var en dark horse men inte favorit och ett VM-guld där man var en outsider inte vara större? Och att dessutom vinna båda SAMMA ÅR!!!!

Det är en prestation som vida överstiger något annat som presterats idrottsåret 2006. Guld är alltid guld, men vissa väger tyngre.
Beviset?
Hur många mötte upp Sanna, Anja, Björn, damcurling-laget eller någon annan idrottare på Medborgarplatsen när de tog guld?
I rest my case!

3 Comments:

At 5:26 em, Anonymous Anonym said...

Det näst värsta rånet genom tiderna. Jag håller med!

Värst var Edbergs 1990 när han som toppseedad vann Wimbledon och fick Bragdguldet för handbollslandslaget.

Den där juryn kan dra åt.. Förresten så tycker jag inte om den där majlard på svd heller.

 
At 4:28 fm, Anonymous Anonym said...

ok, friidrott är en liten sport och utan historia.. (?)

 
At 4:46 fm, Anonymous Anonym said...

vi inväntar nästa P och har skyhöga förväntningar! Kryssning, buffén, max=?, larsson, eke, inkko, bergström, crona"no hands", annelka, simon, du, mig, tjej 2, killen i rosa..

 

Skicka en kommentar

<< Home