måndag, januari 19, 2009

Från blond till brunett

Det är rätt intressant att se hur människor utvecklas och ännu mer hur de vill uppfattas.
Ett säkert tecken på att en tjej vill bli uppfattad som kvinna är att färga håret mörkt. Att män gör det är inte lika vanligt, därför lämnar män som gör det ifred....för nu åtminstone.
Att vara blond är vedertaget med att vara slampig, korkad och framför allt drar du till dig lite mer uppmärksamhet. Ifrågasätter du detta? Jag testade för skojs skull att googla "blonde" och "brunette". Blonde gav 134 miljoner - brunette 54 miljoner. Tvivlar du fortfarande?

Därför är det följaktligen ganska safe att säga att blonda får mer uppmärksamhet och att det finns blondin skämt (som f.ö fick 3 ggr så många träffar som brunett skämt) som syftar på ointelligens.
Aspekten av att de är diskriminerande lämnar vi därhän för nu eftersom det känns som en Janne Josefsson debatt, dvs många insparkade dörrar och en stor jävla höna av en fjäder.

Elefanten i rummet är dock att detta aldrig erkänns av någon som färgat sig mörkt utan det var "ändringen" och "att det var dags" som de var ute efter.
Well, om jag säger att jag går på stripklubb för ölen, skulle du tro mig då? Visst, den finns där, men det är inte högst troligt inte anledningen till visiten.

Kontentan av det här är att jag vill ha fler blondiner i världen. Vi är utdöende och snart är det bara ett fåtal av oss kvar. Så stöjd din lokala blondin och se till att denne behåller sin hårfärg.
Ett enkelt sätt att bidra är att undvika blondin skämt. Vi är också människor med känslor och.......sorry, kan inte hålla mig längre, kör på.
Blondiner är ändå för korkade för att förstå att det är dem du skämtar om. Det är säkert en annan blondin du menar.

Däremot kan du ju bjuda "nån" blond person du känner på en öl nästa gång och tacka för lite trevlig underhållning. Ett förbehåll där, om du köper ölen för att slänga den i ansiktet på denna "nån" - avstå då gärna helt från inköpet.

2 Comments:

At 12:35 fm, Anonymous Anonym said...

Hahaha- du och dina sjuka humor i en blogg kan bara bli bra!

 
At 10:57 fm, Blogger Martin said...

Just his mind poured out on paper.
Hoppas det underhåller.

 

Skicka en kommentar

<< Home