fredag, april 11, 2008

Det började med en kall öl

Fan, en kall öl samtidigt som en varm dusch avnjuts efter ett träningspass är fan mer pornografiskt och erotiskt än en smäcker madam som tvålar in sig i samma dusch. Så till vida att hon inte heter blond, korkad och med stora bröst. För vem vill ha den dialog med någon där ord med fler än två stavelser nyttjas? Asså, liksom, bah och meh är fullgoda kommunikationsord som räcker lång väg. Vad har det cerebrala med något att göra? Bara hon kan sitta på White room med sjysst push-up och se ointresserad ut så är hon perfekt.

För det är ju så vi vill ha våra kvinnor.....enligt kvinnor alltså. Men jag uppskattar denna gest av övriga kvinnor att bestämma detta faktum åt oss fjärtande och rapande amöbor som nätt och jämnt får på oss strumporna på morgonen. Vad skulle vi vara utan er kvinnor?
Jo, vi skulle vara en lycklig skara som sprang runt och dunkade varandra i ryggen efter ett snyggt mål eller när vi lyckades träffa ett löv med en spottloska. Vi skulle lämnade toasitsen uppe utan att tänka att nu kommer väl nån jävla feminist-murra och gnäller på hur det är en medveten patriarkistisk handling för att kuva kvinnan.
Vi skulle slänga oss ut på dansgolvet utan eftertanke på hur vi såg ut och vem som såg oss. Det skulle DEFINITIVT inte föras nån debatt om en reklam som visar lite bar hud är sexistisk och uppfattas stötande för feta tjejer bara för att personen på bilden inte är det.

Men egentligen, vem vill ha det så? Är det verkligen kul? Nej, absolut inte. Jag vill återigen tacka rimmet och resonens patentinnehavare för att jag inte snurrar ur kontroll och gör massa pinsamma saker.

Eller som Arne Anka sa:
-Varje gång en man gör det han EGENTLIGEN vill så kommer en kvinna och säger till honom att skärpa sig.

2 Comments:

At 7:54 em, Anonymous Anonym said...

är detta verkligen politiskt korrekt? äh skit samma! fuck ém!

 
At 8:20 em, Blogger Martin said...

Politiskt korrekt? Är det första bloggen du läser något på jkba?? ;-)

Och det är en tvådelat budskap som jag försöker få fram......hoppas det lyckades.

 

Skicka en kommentar

<< Home