tisdag, april 14, 2009

ESTA

Här är frågorna man ska svara på för att få åka till USA.
Klart roligast är ändå delen av fråga B om att ha blivit anhållen för brott med inslag av moralisk skändlighet.
En amerikan som ifrågasätter moral är lika logiskt som en alkoholist som ifrågasätter en person som dricker lättöl. Galet.
Läs igenom och kolla om du svarar ja på någon fråga.

A) Har du en smittosam sjukdom; fysisk eller psykisk sjukdom eller är du beroende av eller anvnder droger?
* Ja Nej
B) Har du någonsin bllivit anhållen eller dömd för ett brott med inslag av moralisk skändlighet eller en överträdelse som varit kopplad till droger; eller blivit anhållen eller dömd för mer än två brott för vilka den sammanlagda domen var fem år eller mer i fängelse; eller har du handlat med droger eller söker du inträde för att ägna dig åt brottslig eller omoralisk aktivitet?
* Ja Nej
C) Har du någonsin varit inblandad i spionage, sabotage, terroristaktiviteter eller folkmord; eller var du mellan 1933 och 1945 på något sätt inblandad i förföljelseaktiviteter kopplade till Nazi Tyskland eller dess alierade?
* Ja Nej
D) Söker du arbete i USA; eller har du någonsin blivit avvisad och deporterad; eller tidigare utvisad från USA; eller anskaffat eller försökt anskaffa ett visum för inträde till USA genom bedrägeri eller oriktig framställning?
* Ja Nej
E) Har du någonsin kvarhållit, undanhållit eller förvägrat vårdnad av ett barn från en amerikansk medborgare som har beviljats vårdnad av barnet?
* Ja Nej
F) Har du någonsin nekats visum till USA eller inresa till USA eller fått ett visum återkallat?
* Ja Nej
Om ja: när
var
G) Har du någonsin åberopat immunitet mot åtal?
* Ja Nej